Binnenkort luxe WC’s in het Vondelpark

Goed nieuws voor (met name) de dames in het Vondelpark! Het Parool liet onlangs weten dat het park binnenkort een luxe toiletgebouw krijgt met toiletdame. Op die manier is een schoon bezoek aan het toilet gegarandeerd.

Momenteel kunnen bezoekers gebruik maken van de chemische toiletten, waar je van moet hopen dat deze netjes worden achtergelaten door je voorganger. En met meer dan 30.000 bezoekers op een zomerse dag, is de bemande toiletunit bij het Vondelpark Openluchttheater erg druk bezocht.

Het toiletgebouw is een proef van Mobile City Toilets beschikken zelfs over zonnepanelen op het dak en kunnen gemakkelijk worden geplaatst doordat de unit een interne tank heeft.

Lees het hele artikel: http://www.parool.nl/amsterdam/vondelpark-krijgt-luxe-wc-s-met-toiletdame~a4312272/