24H Zuid

24H Amsterdam is dé manier om de stad op een nieuwe manier te ervaren. In 2016 vindt de 24H Zuid editie plaats op 24 september, waarbij Amsterdam Zuid centraal staat.

Bruisend Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid is meer dan de P.C. Hooftstraat. Tijdens 24H Zuid zie je <strong>onbekende, ongepolijste en verrassende kanten van het stadsdeel</strong>: ontdek wat schuilgaat achter de deur van de Vondelbunker, vaar de zonsopgang tegemoet in het Amsterdamse Bos, ervaar de waanzin van Vincent van Gogh in een duizelingwekkende virtual reality-ervaring, leer basketballen van pro’s, klim ’s avonds door het bos en prik een vorkje mee tijdens de Midnight BBQ van restaurant Serre. Zuid. Veelzijdiger dan je denkt.

Open de verscholen deur onder de Vondelbrug en ontdek de Vondelbunker

Wil je graag een duidelijk overzicht van de complete programmering, inclusief bijbehorende tijden? Bekijk dan hier het 24H Zuid blokkenschema