The Best of Vondelpark

Kijk zondag 2 juli mee achter de schermen in het Vondelpark! Vanuit het thema ‘duurzaam ondernemen’ zetten alle ondernemers in het park de deuren voor je open met een dag vol activiteiten.

Zo krijg je bij het Rosarium, de Koeienweide en VondelCS een uitgebreide rondleiding, vertelt de imker bij L.T.C. Festina alles over bijen en haar bijenkorven en presenteren het Vondelpark Openluchttheater, de Vondeltuin en VondelCS live muziek; van klassiek tot singersongwriter en pop. Op het menu van ’t Blauwe Theehuis en Vondelpark3 vind je heerlijke duurzame gerechten.

Dat afval ook mogelijkheden biedt, vertelt Studio Floris van der Kleij tijdens Work Out Waste. Ontdek nieuwe aanpakken voor het zwerfafval in het Vondelpark! Stayokay vertoont een documentaire over social en duurzame initiatieven van het jeugdhostel onder het genot van (duuzame) alcoholvrije cocktails en bitterballen van oesterzwammen.

Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten; koken bij het Kinderkookkafé, schminken, knutselen en peuteryoga bij Kindercentrum Wereldkids en de speeltuin met springkussen bij het Groot Melkhuis.

Kijk voor het hele programma op http://vondelpark.info/the-best-of-vondelpark