De horeca in het Vondelpark is open!

De horeca is weer open. Let op: op warme dagen worden de kleinere ingangen van het Vondelpark gesloten om de mogelijke drukte te controleren.

Lees meer

Kansenkaart voor het Vondelpark

Betrokken partijen in en rondom het Vondelpark hebben de kansen voor de toekomst van het park gepresenteerd in een gezamenlijk advies aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuid.

Lees meer

Plastic afval prikken op 2 juli

De ondernemers van hetĀ Vondelpark hebben op 2 juni meegeholpen met het prikken van plastic afval. Zo helpen we elkaar om het Vondelpark schoon te houden.

Lees meer

KVO Schouw Vondelpark

Op 27 maart 2018 wordt er weer een schouw gehouden door de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen. Een jaar geleden is de eerste KVO ster behaald en de werkgroep is druk om de tweede ster te halen. Regelmatig schouwen is daar een onderdeel van.

Lees meer

Tien tips om een overval te voorkomen voor ondernemers

Een overval is een ingrijpende gebeurtenis. U hoopt dat het u nooit overkomt. Gelukkig kunt u maatregelen nemen om de kans op een overval te verkleinen. Met deze tien tips kunt u direct aan de slag.

Lees meer

Vondelpark Manifest overhandigd aan de Amsterdamse Politiek

Het Vondelpark is misschien wel het meest beroemde park van Nederland en zelfs in het buitenland kent men deze groene oase in het hart van Amsterdam. Met miljoenen bezoekers per jaar is het tevens een van de drukst bezochte parken.

Lees meer

Vondelpark krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen

Voor het eerst is een convenant Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ondertekend voor een stadspark: het Vondelpark, het bekendste en drukst bezochte park van Amsterdam.

Lees meer