De Vondeltuin

Welkom bij De Vondeltuin! Ons stukje paradijs in het Vondelpark. De Vondeltuin is een groot terras in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Het is dé perfecte plek om te ontspannen en te ontmoeten. Kies een fijn plekje uit op ons zonnige terras en geniet de rest van de dag van koffie, koude drankjes, lekkere broodjes en blijf plakken tot het diner. Alles kan en mag en wij vinden het gezellig! Kids zijn meer dan welkom bij De Vondeltuin. De naastgelegen speeltuin met zandbak biedt de perfecte gelegenheid om als ouders met een drankje bij de speeltuin te kunnen ontspannen.

Sinds 2020 hebben wij een gloednieuw circulair paviljoen. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Bier tappen doen wij op zonne-energie, we gebruiken geen single use plastic meer en bijna al ons meubilair komt van de kringloop. Onze houten vloer is zelfs gemaakt van een oude houten Amsterdamse gymvloer en op ons dak liggen dakpannetjes van omgevallen Amsterdamse bomen.

Bij De Vondeltuin werken we met self service. Bestel je drankjes bij één van onze barren en zoek een fijn plekje uit op ons terras. Het eten komen we bij je brengen. Wij zijn elke dag open van 10:00 ’s ochtends tot als het weer het toe laat tot max 00:00 ’s avonds. In de zomer verlichten we ons terras met lampjes en fakkels, magisch! Een paar keer per jaar organiseren wij ook een aantal evenementen. Vondeldisco’s, paaseitjes zoeken met kids, poppenkast en nog veel meer. Heb je zelf iets te vieren? Borrelen met collega’s, verjaardag, babyshower? De Vondeltuin is the place to be! Grote groepen, groepsmenu’s, wij regelen het! De Vondeltuin helemaal voor jezelf? In de winter verhuren wij onze binnenruimte voor feestjes, kerstborrels en allerlei andere gelegenheden.

Kijk op onze website en op onze socials voor meer informatie.

Kom gezellig een keer langs!