De Vondeltuin

De Vondeltuin is een groot terras gelegen in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Het is dé perfecte plek om even tot rust te komen in het o zo mooie Amsterdam. Kies een plekje uit op ons terras en geniet de rest van de dag van koude drankjes, warme hapjes en op de zonnigste dagen van de meest fruitige cocktails van Rising Moon. Omdat wij selfservice hanteren kan je hier de gehele dag ongestoord zitten, en bepaal je zelf wanneer je weer behoefte hebt aan een re­fill.

Kinderen zijn natuurlijk ook welkom. De Vondeltuin ligt namelijk direct naast een speeltuin met zandbak, zodat je ook met kids gemakkelijk de gehele middag kan ontspannen en heb je eindelijk ook echt een middagje vrij, ideaal! Komen wij de bitterballen zelfs nog brengen.

In de avonduren verlichten we het terras met kleurrijke lampjes en vurig vlammende fakkels, die mogen branden tot middernacht. Voor het geval de temperatuur s ’avonds daalt zijn er genoeg dekentjes en heaters om meer warmte te verspreiden, je gaat hier niet zomaar weg.

Ondertussen kan je genieten van onze burgers, kipsaté of de gezondere salades en pasta’s. Daarnaast is de Vondeltuin ook een ideale plek voor feestjes. Maar liefst 3 keer per jaar organiseren onze vrienden van de Vondeldisco een silent disco, lekker gaan op house beats door je koptelefoon. Maar ook je eigen verjaardag, een bedrijfsborrel of een babyshower is mogelijk, kortom “Waar is het feestje?”, hier, in de Vondeltuin.

Kom gewoon een keer langs, en ervaar het zelf. Je zult er geen spijt van krijgen,

De Vondeltuin.