BLOS peuteropvang Vondelpark

Op een van de mooiste plekjes van Amsterdam, midden in het Vondelpark, vind je ons kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In hetzelfde pand vind je ook onze buitenschoolse opvang. Handig wanneer je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Onze peuteropvang is een fijne en veilige plek waar we peuters drie dagdelen in de week spelenderwijs voorbereiden op de overgang naar de basisschool. Je kind krijgt bij ons alle ruimte om zelfstandig op ontdekking te gaan.

We leren je kind elke dag iets nieuws, zoals sociale vaardigheden, maar ook omgaan met andere kinderen en het sluiten van vriendschappen. Aan de hand van vaste thema’s bieden we uitdagende activiteiten die zowel binnen als buiten plaatsvinden. In onze ruime achtertuin van 500 m² met trampoline, maar ook in het Vondelpark. Tijdens de activiteiten maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Zo maken we de wereld inzichtelijk en begrijpelijk voor je kind. Wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, kan het gemakkelijk doorstromen naar onze BSO.

Omdat onze peuteropvang midden in het Vondelpark zit gaan we regelmatig op ontdekking in het park, dat ons eindeloos veel mogelijkheden biedt! We verzamelen natuurlijke materialen waar we bij terugkomst op het kinderdagverblijf creatieve knutsels mee maken of onderzoekjes mee doen. Het pierenbadje tegenover onze locatie is in de zomer heerlijk om in af te koelen en in de winter uitdagend om te klimmen en klauteren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ramona Nimis
Locatiemanager