Kindercentrum Wereldkids

Van alles te beleven in het Vondelpark en daarbuiten

Ziet u het al voor u dat uw kind na schooltijd wordt opgevangen omringd door de natuur, midden in de stad Amsterdam? Op onze BSO De NatuurKids (monumentaal pand) in het Vondelpark is dit mogelijk. Bij mooi weer worden de kinderen direct buiten opgevangen aan een picknicktafel; even bijkomen van een dag school met wat drinken en een fruitsalade/crackers. Vervolgens is het tijd om leuke dingen te gaan doen.

Onze BSO NatuurKids heeft een gericht pedagogisch programma waarin de natuur centraal staat. In de tuin, van wel 480 m2, komen zoveel mogelijk natuurlijke elementen terug zoals een moestuin, een kippenhok, een insectenhotel, een boomhut, een vuurkorf waar de kinderen en de leidsters broodjes kunnen bakken, bomen om te klimmen en gewoon waar de kinderen lekker kunnen ravotten.

Vrije tijd

Buitenschoolse Opvang is vrije tijd voor de kinderen en dat betekent dat onze leidsters ervoor zorgen dat de kinderen een gezellige en leuke tijd hebben op de opvang. Er worden groepsactiviteiten aangeboden, waar kinderen uit kunnen kiezen, maar ook vrij spelen in de tuin of op een van de groepen kan. Wie even rustig wilt lezen of zijn/haar huiswerk wilt maken, kan gebruik maken van de mediatheek.

Schoolvakanties
Tijdens de schoolvakanties en de studiedagen worden er allerlei activiteiten ondernomen, die van tevoren zijn bedacht door de kinderen en de leidsters. Juist tijdens de vakantieperiode mag de opvang toch wel een feestje zijn? U kunt denken aan: een dagje naar Artis, naar het strand, schaatsen op de Jaap Edenbaan, naar het kabouterpad, naar de film et cetera. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Bereikbaarheid
BSO De NatuurKids is gelegen naast het Kattenlaantje, achter de tennisbaan.

Contactadres
Kindercentrum WereldKids (hoofdvestiging)
Kwakersstraat 22bg
1053 WD, Amsterdam

020-4892327(kantoor)
info@kindercentrumwereldkids.nl