Vondelpark Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater bevindt zich midden in het Vondelpark. Jaarlijks biedt het theater een goed, divers en verrassend programma aan concerten en voorstellingen; (pop)muziek, klassiek, dans, jeugd, cabaret, film en comedy.

Het unieke Openluchttheater vormt al meer dan 40 jaar de ontmoetingsplek voor jong en oud, voor Amsterdammers en bezoekers van ver daarbuiten. Geniet van een breed theateraanbod,  ontdek nieuw podiumtalent en drink gezellig  een drankje op het terras van het Openluchtcafé met vrienden of familie.

Het Vondelpark Openluchttheater is van 5 mei t/m 10 september 2017 geopend. Vanaf 3 juni kun je  zelfs ieder weekend van vrijdagmiddag tot zondagavond in het Openluchttheater terecht.

In het Vondelpark Openluchttheater hebben al opgetreden: Candy Dulfer, Het Nederlands Kamerorkest, De Jeugd van Tegenwoordig, Acda en de Munnik, Ramses Shaffy, Alain Clark, Freek de Jonge, Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Jan Jaap van de Wal, Het Scapino Ballet Rotterdam, Micha Wertheim, Moke, Sanne Wallis de Vries, Ellen ten Damme, The Ladies of Soul, Waylon, Amsterdam Sinfonietta, Willeke Alberti, Nederlands Dans Theater en nog veel meer.

Raadpleeg www.openluchttheater.nl voor het volledige programma en kom eens langs!